VITAPOL termékcsalád - a sertések állategészségügyi szemléletű takarmány-kiegészítője

 

vitapolsertes

A Vitapol® termékcsaládba tartozó ásványi takarmányok kizárólag természetes alapanyagokat, mikroelemeket és ásványi anyagokat tartalmaznak. A termékcsalád valamennyi tagja az ásványi anyagokat és a mikroelemeket szerves huminsav komplex formában tartalmazza, melyek ezáltal könnyen felszívódnak az állatok emésztőrendszerében. Mindez a fajlagos takarmány felhasználás javulását eredményezi. Jótékony hatást fejtenek ki az élő szervezetre, erősítik az immunrendszert, csökkentik a gyógyszerköltséget.

Az Európai Unió folyamatosan szigorítja a takarmányokkal maximálisan bevihető mikroelemek mennyiségét. Ezért többféle, hatékonyabban felszívódó mikroelem készítményt igényelnek haszonállataink. A huminsavak „négyes hatása” (hatékony felvétel, biológiai hatás, méregtelenítés, természetes anyag) felülmúlja a hagyományos komplexképzőket (hatékony felvétel).


A Vitapol termékek felhasználásának várható hatásai:
A fellépő szaporodásbiológiai, és ivarzási problémák megoldásán túl termékeink mind preventív, mind kuratív úton gazdaságos és hatékony megoldást nyújtanak az alábbiak problémákra:

  • Javul a kocák általános egészségi állapota, csökken a fiaztatói kocakiesés
  • Javul a tejtermelés, nő a kocatej vas- és mikroelem tartalma 
  • Nő az élve született malacok száma, a malacok születési súlya és vitalitása,
  • Javul az alomkiegyenlítettség
  • Erősödik, hamarabb érik az immunrendszer, kevesebb a választási törés, javul a vakcinázás hatékonysága
  • Detoxikál, megköti és kiüríti a tápokban lévő mikotoxinok egy részét,
  • Javul a vemhesülési %, csökken a visszabúgó kocák száma,
  • Kevesebb a gyógyszer-felhasználás

A VITAPOL

AZ EREDETI, HUMINSAV TARTALMÚ, INNOVATÍV TAKARMÁNY-KIEGÉSZÍTŐ
A VITAPOL® termékcsaládba tartozó ásványi takarmányok kizárólag természetes alapanyagokat, mikroelemeket és ásványi anyagokat tartalmaznak. A termékcsalád valamennyi tagja az ásványi anyagokat és a mikroelemeket szerves huminsav komplex formában tartalmazza, melyek ezáltal könnyen felszívódnak az állatok emésztőrendszeréből. ELOLVASOM