Az OMÉK 2015 Állattenyésztési díj győztes terméke a Vitapol

 omek2015Cégünk, az Alpha-Vet Kft. a huminsav alapú termékek kutatásában, fejlesztésében és a gyakorlati alkalmazás lehetőségeinek kialakításában úttörőnek számít. A magyar mezőgazdaság, azon belül is az állattenyésztés területén használt takarmány-kiegészítőink több éves kutatómunka és technológiai fejlesztés eredménye. Termékeinket kipróbálták és használják szinte valamennyi gazdasági állatfajnál, valamennyi nagyüzemi állattartási technológiában.

A termelők egybehangzó tapasztalatai alapján megállapítható, hogy minden esetben tudjuk javítani a termelés eredményességét. A VITAPOL gazdasági hasznossága megkérdőjelezhetetlen, melyet az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításon Állattenyésztési Díjjal jutalmaztak.

A díjat Dr. Kövér László országgyűlés elnök, Dr. Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adta át. A díjat Dr. Móré Attila Alpha-Vet kft. tulajdonos, Málits József ügyvezető igazgató és Mozsár Andor marketing igazgató vette át.

A VITAPOL® termékcsaládba tartozó ásványi takarmányok kizárólag természetes alapanyagokat, mikroelemeket és ásványi anyagokat tartalmaznak. A termékcsalád valamennyi tagja az ásványi anyagokat és a mikroelemeket szerves huminsav komplex formában tartalmazza, melyek ezáltal könnyen felszívódnak az állatok emésztőrendszerében. Mindez a takarmányok emészthetőségét, így a fajlagos takarmány felhasználás javulását eredményezi. Egyedülálló összetételüknek köszönhetően jótékony hatást fejtenek ki az élő szervezetre, erősítik az immunrendszert, csökkentik a gyógyszerköltséget, elősegítve az állattartás jövedelmezőbbé tételét.

Ajánlott termékeink Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A VITAPOL

AZ EREDETI, HUMINSAV TARTALMÚ, INNOVATÍV TAKARMÁNY-KIEGÉSZÍTŐ
A VITAPOL® termékcsaládba tartozó ásványi takarmányok kizárólag természetes alapanyagokat, mikroelemeket és ásványi anyagokat tartalmaznak. A termékcsalád valamennyi tagja az ásványi anyagokat és a mikroelemeket szerves huminsav komplex formában tartalmazza, melyek ezáltal könnyen felszívódnak az állatok emésztőrendszeréből. ELOLVASOM